Site Overlay

Oplossingen

Als je internet, websites en social media maar onduidelijk gedoe vindt, help ik je helderheid en structuur te krijgen. Ik help je je website te verbeteren. Om de juiste social media kanalen in te zetten. En de juiste teksten en beeld daarvoor te gebruiken.

Afhankelijk van jouw wensen, bied ik daarvoor drie basispakketten aan. Uiteraard bepalen we na ons eerste, vrijblijvende intakegesprek welk pakket het beste aansluit bij jouw behoefte. Op die manier is onze oplossing altijd op maat!

Wat gaan we doen?

Je wordt helemaal gek van die website. Hij blijft maar liggen. Je had hem allang moeten aanpakken. Waar website staat, mag je social media lezen.

Live website analyse (2020)

We gaan dat samen oplossen. Van tevoren duik ik je website in. Ik kijk waar volgens mij de pijnpunten zitten. Dat kan zomaar op hele andere vlakken zijn dan je dacht. Met jouw to-do lijst en mijn analyse gaan we om de tafel.

Ik leg je uit en laat je zien wat er beter kan. We bepalen samen welk deel van jouw frustratie daarna is opgelost – en wat er overblijft. Dat lossen we dan ook op. Na ons gesprek is mijn huiswerk dat ik een verbeterplan schrijf voor jou en je website/social media. Ik ga kijken wat je zelf kunt, en waar we externe hulp nodig hebben, bijvoorbeeld voor technische aanpassingen van je website. Met mijn netwerk hebben we die vast zo gevonden.

Let op: Dit is de start van alledrie de hieronder aangeboden oplossingen.

Daarna kan het traject drie kanten op

1. Begeleiding

Na het hierboven beschreven traject plannen we twee afspraken:

  • Tussentijdse evaluatie. Bevalt het traject en hoe ver zijn we? Wat moet ik bijsturen, op- of afschalen? Is er al verbetering zichtbaar? Wat is er in de afgelopen tijd gebeurd waar we rekening mee moeten houden?
  • Eind-evaluatie. Op basis van het verbeterplan plannen we ook die stip op de horizon. Dan kom ik weer op de koffie. We bekijken de resultaten en de geleverde inspanning voor die resultaten. Uiteraard komen veel van de meetpunten uit de tussentijdse evaluatie terug.

Projectprijs totaal

€ 2.499,-

Inventarisatie en eerste adviesgesprek1 uur
Website analyse inclusief rapport3 uur
Begeleiding uitvoer, tussentijdse evaluatie en eindevaluatie16 uur
TOTAAL20 uur
20 uur x € 129,- = € 2.580,- € 2.499,-

Zijn er op dat moment nog losse eindjes, kan ik die oppakken tegen mijn normale uurtarief van € 129,-

2. Samenwerking

Natuurlijk gaan we in alle trajecten een samenwerking aan. Zonder jouw vakkennis ben ik nergens. Kiezen we voor deze richting, dan kom ik je voor een periode van zes (6) maanden een dagdeel in de maand op locatie helpen.

Na een korte evaluatie gaan we aan de slag om content ideeën te verzamelen en praktische verbeteringen door te voeren. Of zelfs die tekst die al te lang blijft liggen af te maken. Nieuwe foto’s nodig voor je website of social media? Pakken we ook gelijk mee.

Reken maar dat de vaart er dan in blijft zitten!

€ 899,- per maand

Snel een betere website en socials

Oplossing “Begeleiding” als boven beschreven20 uur
6 maanden lang, 4 uur per maand samenwerking op locatie24 uur
TOTAAL44 uur
44 uur x € 129,- = € 5.676,- is € 946,- € 899,- per maand, 6 maanden lang

Natuurlijk is uitbreiding van ondersteuning mogelijk tegen mijn normale uurtarief van € 129,-

3. Ontzorging

Ik hoor je denken: “Ja maar, Michiel, ik heb wel budget, maar geen zin/tijd/kennis!”

Dan is er nog een derde optie: volledige ontzorging. Ik kom zes maanden lang elke week een dag bij jou op locatie met jou/je team werken. Dat betekent minimaal twee social media posts per week op alle platformen (Instagram, Twitter, Linkedin en Facebook).

Maar dat betekent ook elke week naar je website kijken of alles loopt, plus twee nieuwe pagina’s per maand, die je helpen met je posities in Google.

Ook zorg ik voor een interne beeldbank met mooie foto’s van je bedrijf die je overal kunt gebruiken. Klant-event? Ik vertel graag iets over SEO, CRO en websites in het algemeen (kan ook in het Engels /internationaal).

€ 4.399,- per maand

Inclusief analyse, teksten, rechtenvrije foto’s en meer!

Oplossing “Begeleiding” als boven beschreven20 uur
6 maanden (26 weken) x 8 uur per week
– Inclusief 2 social plaatsingen per week
– Inclusief 2 pagina’s per maand
– beeldbank met fotomateriaal
208 uur
TOTAAL228 uur
228 uur x € 129 = € 29.412,- is € 4.902,- € 4.399,- per maand, 6 maanden lang

Eventuele extra uren worden berekend tegen mijn normale uurtarief van € 129,-

Natuurlijk evalueren we in deze laatste twee trajecten zowel na drie als na zes maanden.

Alle prijzen exclusief BTW en reiskosten (35 eurocent per kilometer). Trajecten Samenwerking em Ontzorging minimaal 6 maanden om echt een verschil te kunnen maken.

Scroll Up