Projecten

Op deze pagina vind je een aantal fotoprojecten waar ik mee bezig ben geweest. Verwacht van mij geen moeilijke lichtopstellingen of grootste briefings; ik werk intuïtief en liefst als een vlieg op de muur, zodat mijn onderwerpen een ongedwongen en plezierige tijd hebben.

Klik vooral op een foto om hem te vergroten en door de foto’s te bladeren!

BEP Magazine – Angela Verkuijlen van De Basis

Voor BEP Magazine, het magazine voor opvallende vrouwen uit Nijmegen, mocht ik een reeks foto’s maken van Angela Verkuijlen, de kwartiermaker bij De Basis in Nijmegen.

Bibliotheek Wijchen – Kees Lewiszong van Navarone

In 2021 fotografeerde ik meerdere activiteiten in de Bibliotheek Wijchen, waaronder een bezoek van gitarist Kees Lewiszong van de band Navarone tijdens de kinderboekenweek.

’t Stekje Nijmegen – spontane productshoot

Soms kom je sympathieke ondernemingen tegen op Instagram die je dan een spontaan bericht stuurt. Zo kwam ik terecht bij ’t Stekje in Nijmegen, een winkel met mooie plantjes en potjes van Nijmeegse makers.

BEP Magazine – Mirjam Jongerius’ restaurantbus

Voor BEP Magazine, het magazine voor opvallende vrouwen uit Nijmegen, mocht ik een reeks foto’s maken van Mirjam Jongerius, die haar pannenkoekenrestautamt verkocht en nu een restaurant aan het bouwen is in een grote gele schoolbus.

Het Lekkerste van Gelderland – Behind the scenes

Eyes & Ears vroeg me een aantal behind the scenes (BTS) foto’s te maken van de opnames van Het Lekkerste van Gelderland voor Omroep Gelderland. Dit bestbekeken programma wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder en Sandra Ysbrandy.